Островът на съкровищата v1.0

Режисьор: Емил Йорданов
Сценография и 3D дизайн: Арто Чивиджиян
Авторска музика и звукова среда: Георги Стрезов и Любомир Гошев
Софтуерен инженер: Любомир Русев
Драматургия: Емил Йорданов

Участват: Александър Митев, Георги Тенев, Емил Йорданов, Десислава Йорданова / Силвия Тенева, Тигран Торосян /гласът на Черното куче/

Премиера: 28 октомври 2018 г. – Дом на хумора и сатирата – Габрово

Малка Театрална Компания и Сандбокс ви представят първият в света куклен спектакъл, който съчетава в себе си технологиите за смесена и виртуална реалност (MR/VR – mixed reality/virtual reality).
Ако сте готови за приключения, впуснете се с нас в едно вълнуващо пътешествие на ръба на реалностите. Пригответе се за неповторимо изживяване отвъд въображението, в което актьори, кукли и виртуални картини ще се смесят, за да ви отведат на… Островът на съкровищата.
Вижте дали младият Джим Хокинс, ще успее да сбъдне мечтата си, срещнете Дългият Джон Силвър и се запознайте с пиратите от екипажа на легендарният и страховит капитан Флинт.

Спектакълът е базиран на класическия роман на Р.Л.Стивънсън – „Островът на съкровищата”. По време на действието зрителите виждат виртуалните обекти във физическото пространство благодарение на мобилно приложение и VR/AR хедсет. На всеки зрител компанията предоставя такъв комплект за времето на представлението.

Максимален брой зрители: 20 човека

Важно: Не се препоръчва за хора с фоточувствителна епилепсия и фобии. Представлението е предназначено за зрители над 12 години.

Back to Top