Веджерионетките

Ателие Веджерионетки

Магията на марионетния куклен театър винаги е привличала публиката. Възможността да оживиш един предмет или кукла посредством конци е невероятно привлекателна и вълнуваща. И все пак изработването на професионална марионетка изисква изключително много знания, умения и време.
В нашето ателие „Веджерионетки“ децата и техните родители ще се докоснат до магията на марионетките по един изключително интересен и забавен начин. Всяко дете ще има възможност да изработи свой собствен герой, уникален по форма и възможности. Ние ще помагаме на всяко дете, обяснявайки принципите и различните възможности, които имат куклите, за да могат децата, с помощта на своите родители, да изработят мечтания герой.
 
В рамките на заниманието зеленчуците, които сме подготвили ще се превърнат в живи същества, ходещи, подскачащи и танцуващи. Децата ще могат да отнесат своите нови приятели у дома, където да продължат играта с тях. Още повече, усвоили принципите, децата ще могат да създават нови герои, развивайки и обогатявайки уменията си. Родителите могат да бъдат сериозна опора в това занимание, подкрепяйки своите деца и забавлявайки се заедно с тях.
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА РАБОТИЛНИЦАТА: 60 мин.
*предназначен за деца между 7 и 14 години
Back to Top