Новини

Малка Театрална Компания се отправя на есенно турне

септември 2020

С началото на новата учебна година се отправяме на ново есенно турне. Ще посетим няколко прекрасни кътчета на България и ще представим спекталите “От кулата” и “Каквото направи дядо, все е хубаво”. Очаквайте ни в Шипка, Ямбол, Крушево, Железница и Габрово. За програмата и повече подробности следете нашата фейсбук страница.

Участията са реализирани с финансовата подкрепата на Министерство на културата.

 


Зелено училище

юни – август 2020

Ето, че е лято и ние се отправяме на едно извънредно приятно лятно турне. Ще посетим няколко Севлиевски и Ловешки села за да играем, творим и разпространяваме зелени идеи. Благодарности на всички замесени и специално на организаторите в лицето на фондация “Арт Офис” за прекрасната възможност да се включим в този изключително вълнуващ проект.

 


Фестивал на българската култура в Брюксел

ноември 2019

Куклена Ферма в Брюксел

Брюксел дръж се!

На емблематичната за всички българи дата 10 ноември сме в Брюксел – част от фестивала на българската култура, който се организира там. Участваме с ателие “Куклена ферма” и спектакълът “Каквото направи дядо, все е хубаво”.  


Международен фестивал на дигиталните изкуства 2019

октомври 2019

Пореден фестивал се задава на хоризонта отново. След участията ни с „Островът на съкровищата v1.0” на ПИЕРО 2019 и фестивалът Театрална среща Варна 2019, се включихме и в седмото издание на DA FEST 2019 SOFIA – международния фестивал на дигиталните изкуства 2019, организиран от Националната художествена академия и фондация DA Lab. Куратори на това уникално събитие са Венелин Шурелов и Галина Димитрова-Димова.


 


ПИЕРО 2019

септември 2019

Привет приятели,

Добрите новини продължават. Част сме от програмата на 11-тото издание на един изключително престижен и наш много любим фестивал – ПИЕРО – международния куклено-театрален фестивал за възрастни. Акостираме в Стара Загора с „Островът на съкровищата v1.0” . Благодарности и топли прегръдки на организаторите. 


Участие на Пражкото Квадрианале 2019

юни 2019

С огромно удоволствие споделяме, че „Островът на съкровищата v1.0” вече е  част от официалната селекция на #CONGLOMERATE, която ще представи постиженията на българската сценография на Пражкото Квадрианале. Разгледайте нашето 360 градусово видео

 

Архив на нашите НОВИНИ можете да намерите тук.

Back to Top