Лятно театро 2021

Весело турне под открито небе

 

Сътворете празник с нашия пътуващ мини фестивал на открито! Създаден за нуждите на малките населени места у нас, той e насочен към детската и семейна публика.

ПРОГРАМА – Събитие 3 в 1 

  • Игри

Анимация с лятно настроение и усмивки

Форматът и организацията на отделните активности са съобразени с противоепидемичните изисквания. Лятното събитие, което вашата общност заслужава!

Лятно театро 2021

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Основна информация

Език: Български

Продължителност: 120 мин

Зрители/участници: до 80 човека

Екип: 4 души

Сцена

Изграждане: 90 мин             Събиране: 60 мин

За по-добра видимост е предимство спектакъла да се играе на подиум или сцена.

Разстоянието между сцената и зрителите трябва да е минимум 2 метра. Събитието може да се проведе както на открито, так и на закрито. За събития на открито е необходимо да има подходящи метеорологични условия или да са изградени защитни съоръжения.

Звук

Компанията предоставя собствено озвучение за събитията включени в турнето. Необходим е достъп до електричество (220V), за захранване на озвучителната система.

Осветление

За представления на закрито компанията използва наличното осветление на приемащата сцена. При необходимост, компанията може да осигури допълнителна осветителна техника.

*Турнето се реализира с финансовата помощ на НФ “Култура” по ЕДНОГОДИШНА ПРОГРАМА ЗА ПОДКРЕПА НА ЧАСТНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ОРГАНИЗАЦИИ В ОБЛАСТТА НА ИЗКУСТВАТА.

Back to Top